Goed nieuws vanaf het Scheldeplein!

De werkzaamheden aan de negen unieke appartementen verlopen zeer voorspoedig. De appartementen zijn casco zo goed als klaar, de laatste binnenwanden worden gesloten en de vloerverwarming wordt aangelegd. De komende maand wordt gestart met de afwerking. De oplevering komt in sneltreinvaart dichterbij; deze staat vooralsnog gepland op 1 december aanstaande. Unieke appartementen, bijzonder eigentijds ontwerp … Lees verder “Goed nieuws vanaf het Scheldeplein!”

Lees meer

Realisatie automatisch parkeersysteem in de Karel 2.0

In de kelder van het appartementencomplex de Karel 2.0 zijn wij bezig met de realisatie van een automatisch parkeersysteem. Het parkeersysteem biedt plaats aan totaal 53 auto’s, waarvan 28 elektrische laadplaatsen. Door het gebruik van het automatische parkeersysteem, worden de twee verdiepingen van de kelder optimaal gebruikt. Het systeem werkt simpel! De bestuurder parkeert haar/zijn … Lees verder “Realisatie automatisch parkeersysteem in de Karel 2.0”

Lees meer

The Bridge Amsterdam

Op het braakliggende perceel aan de Paasheuvelweg 22 (waar voorheen twee kantoorpanden stonden) wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuw gebouw – The Bridge – waarin een mix van wonen, werken en maatschappelijke functies wordt gevestigd. Het project is ontworpen door Dam & Partners Architecten. In totaal worden er 162 appartementen gerealiseerd en … Lees verder “The Bridge Amsterdam”

Lees meer

Eerste bewoners nemen hun intrek in De Messina!

Eindelijk is het zover; na anderhalf jaar hard werken, is Amstelveen een prachtig appartementencomplex rijker geworden, genaamd ‘De Messina’. Centraal gelegen in de stadstuin van Amstelveen op de hoek van de Straat van Messina en het Kostverlorenhof. De Messina bestaat uit vijf bouwlagen met parkeerkelder. De 24 drie- en vierkamerappartementen variëren in grootte van 80 … Lees verder “Eerste bewoners nemen hun intrek in De Messina!”

Lees meer
Amsterdams familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring in de ontwikkeling van onroerend goed.

Caransa Groep is een Amsterdams familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring in de ontwikkeling van onroerend goed. Wij houden ons bezig met de aankoop, (her)ontwikkeling en verhuur van een breed scala aan projecten: van huurwoningen tot hotels en van bedrijfspanden tot horeca.

Maar of het nu om een hightech datacenter gaat, of om de Heineken Hoek op het Leidseplein: vernieuwing die er toe doet’ is altijd ons uitgangspunt. Want alleen op die manier kunnen onze gebouwen op een waardevolle en duurzame manier bijdragen aan hun omgeving en aan de mensen die er gebruik van maken…

Lees meer