Appartementen in Oud-Zuid te huur!

De zeven luxe appartementen aan de Van Eeghenstraat 29b en 31 zijn te huur!

Na een renovatie van ruim een jaar zijn de appartementen eind deze mei gereed voor oplevering.
De twee individuele panden aan de Van Eeghenstraat 29B en 31 zijn compleet gerenoveerd.
Zowel het exterieur als het interieur is hersteld en waar nodig vernieuwd. Zo zijn nieuwe daken, kozijnen en puien geplaatst, het metselwerk hersteld en de vloeren verstevigd. Aan de achterzijde zijn de huidige balkons geheel vernieuwd.

De zeven luxe appartementen variëren van circa 55 m² tot 135 m² en beschikken over een zonnige buitenruimte op het zuiden. De twee grootste appartementen bestrijken twee verdiepingen. Het royale woongedeelte bevindt zich op de begane grond en grenst aan de diepe tuin, die toegankelijk is via het terras. Het slaapgedeelte bevindt zich in het souterrain, dat ruimte biedt voor drie of vier slaapkamers en twee badkamers. De vijf andere appartementen bevinden zich op de bovenverdiepingen en beschikken over een ruime slaapkamer en een luxe badkamer en-suite.

Alle appartementen hebben een hoogwaardige afwerking gekregen en een compleet eigen stijl. De stijl is ontworpen door Heyligers Architects en kan het beste worden omschreven als ‘Amsterdam chic meets Scandinavisch minimalisme’.

Alle appartementen voldoen aan energielabel A.

Meer specifieke informatie over de appartementen kunt u vinden op de projectpagina. Heb je interesse in het huren van een appartement? Neem dan contact met ons op via huren@caransa.nl.