Bouw van De Messina in volle gang!

De keldervloer- en wanden zijn gestort en het grootste gedeelte van de begane grondvloer is dicht. Tevens is de hellingbaan naar de parkeergarage gerealiseerd waardoor je steeds een beter beeld krijgt van de contouren van het gebouw. Medio april van dit jaar wordt gestart met het storten van de eerste constructieve wanden op de begane grond, zodat daaropvolgend de 1e verdiepingsvloer kan worden aangebracht. Begin mei worden de damwanden getrokken en zal de bemaling worden stopgezet.

Momenteel zijn wij samen met interieuradviseur Kolenik Eco Chic Design druk bezig met het samenstellen van de interieurafwerking. De appartementen worden voorzien van vloer- en wandafwerking, verlichting, sanitair en een luxe keuken met inbouwapparatuur.

Het complex wordt middels een warmte-koudeopslag (WKO) in combinatie met een warmtepomp verwarmd en gekoeld. De elektriciteit van het pand wordt onder andere opgewekt uit de 168 pv panelen welke op het dak zullen worden aangebracht.

Appartementencomplex De Messina:

  • 24 drie- en vierkamerappartementen (huur)
  • Verschillende indelingstypes variërend tussen de 75 en 100 m²
  • Ieder appartement een eigen buitenruimte zowel aan de west- als oostgevel
  • Huurprijzen vanaf circa € 1.750,00 exclusief servicekosten, water/elektra en een parkeerplaats
  • Start inschrijving 3e kwartaal 2019
  • Oplevering appartementen 1e kwartaal 2020

Inschrijving op de nieuwsbrief geeft geen enkele garantie voor een toewijzing op een appartement. Echter, wij stellen de mensen die zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief wel als eerste op de hoogte van de start verhuur. De toewijzing van de appartementen wordt bepaald door een nog nader te bepalen makelaar.

Op onze projectwebsite www.demessina.nl houden wij de laatste ontwikkelingen bij en om de zes weken wordt een nieuw werkschema (6-weken planning) geüpload. Voor specifieke vragen omtrent het project kunt u een e-mail sturen naar demessina@caransa.nl.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit bericht.