Nieuws over De Karel!

De Karel is een oud pand, hierdoor komen wij soms dingen tegen die ook voor ons een verrassing zijn. Daarom moeten wij jullie melden dat de opleveringsdatum van De Karel jammer genoeg is opgeschoven. In plaats van mei worden de appartementen nu medio juni opgeleverd.

Momenteel zijn wij druk bezig met de afbouw van de appartementen. Op de 4e verdieping staan alle binnenwanden, de ondervloeren met daarin vloerverwarming zijn gelegd. De wanden en plafonds zijn gespoten, ook zijn de eerste badkamers al betegeld. De vloerafwerking, de keukens en het sanitair worden in april geleverd, gelegd en aangebracht.

De appartementen worden uiteindelijk per verdieping, van boven naar beneden afgebouwd en opgeleverd. De gevels zijn nu bijna allemaal wind- en waterdicht, de laatste beglazing wordt momenteel in de kozijnen geplaatst.
Het demonteren van de gevelsteiger is begonnen, waarna de compleet gerenoveerde gevel van De Karel begin april zichtbaar is.

VERHUUR
In de week van 22 april 2019 wordt de inschrijfpagina gelanceerd waarop je je online kan inschrijven voor de huur van een appartement in De Karel. Op deze pagina worden ook de benodigde documenten geüpload. De inschrijving voor de appartementen sluit op maandag 6 mei 2019. Circa twee weken na de inschrijvingsdeadline wordt de toewijzing* bekend gemaakt. Na de toewijzing worden de huurcontracten opgesteld en na goedkeuring worden deze ondertekend indien de huurder voldoet aan alle voorwaarden.

De verhuur van de appartementen zal verzorgd worden door Tel Makelaars.

De eerste sleuteloverdracht zal waarschijnlijk plaatsvinden in de 2e week van juni 2019. De appartementen worden per verdieping opgeleverd naar schatting 1 verdieping per week.

De huurprijzen van de appartementen beginnen vanaf €971,00 exclusief servicekosten, elektra en water, een berging in de kelder en een parkeerplaats.

De lancering van de inschrijfpagina wordt vooraf via de nieuwsbrief aan iedereen die al is ingeschreven als geïnteresseerden aangekondigd.

* Caransa Groep B.V. en Tel Makelaars doen geen uitspraken over de wijze van toewijzing van de appartementen.

Achtergevel vanaf het terras op de 1e verdieping

Ondervloer met vloerverwarming is aangebracht

Volgen jullie ons al op Instagram (@dekarelamsterdam) of Facebook (De Karel Amsterdam)? Hierop plaatsen wij regelmatig updates over De Karel!