De Messina gaat de hoogte in!

De laatste wanden van de tweede verdieping worden volgende week gestort en de eerste vloerdelen van de derde verdieping zijn al gelegd. Volgens planning zullen de wanden op de derde verdieping nog voor de bouwvak (eind juli) worden gestort. In oktober is de ruwbouw (het betonwerk) gereed waarna gestart gaat worden met het aanbrengen van de aluminium kozijnen en het metselwerk.
 
Deze week is gestart met het boren van de WKO bron (warmte- en koude opslag). Met deze methode wordt warmte en kou opgeslagen in de bodem waarmee de appartementen worden verwarmd en gekoeld (door middel van een warmtepomp). Door deze duurzame techniek is het complex geheel gasloos. Daarnaast worden straks 168 zonnepanelen op het dak aangebracht welke bijdragen aan de levering van de elektriciteit voor de appartementen en algemene ruimtes.

De keuze voor de interieurafwerking van de appartementen is bijna afgerond; de vloeren worden voorzien van eiken parket in visgraat verband en de sanitaire ruimtes van lichte beige tegels. De donkere noten houten keukens, gecombineerd met een grijs/ bruin stenen blad, geven een mooi contrast tegen de witte wanden. De keukens worden compleet opgeleverd met koel/vriescombinatie, inductiekookplaat, vaatwasser en een combimagnetron. De badkamers beschikken over een ligbad, een aparte douche en een wastafelmeubel.
 
De in eerste instantie geplande oplevering van eind december 2019 is opgeschoven naar begin maart 2020. Hierdoor is tevens de start verhuur van de appartementen uitgesteld, deze zal nu aanvangen in november 2019.
 
Over de inschrijvingsprocedure voor de appartementen is nog geen informatie bekend. In het 3e kwartaal 2019 verwachten wij u hierover te kunnen informeren middels de nieuwsbrief.

Het project De Messina in een notendop:

  • 24 drie- en vierkamer appartementen variërend in grootte van 75 tot 100 m²
  • Eigen buitenruimte aan zowel de west- als de oostgevel
  • Parkeergarage uitsluitend voor bewoners
  • Huurprijzen vanaf circa € 1.750,00 exclusief servicekosten, water/elektra en een parkeerplaats
  • Oplevering begin maart 2020
  • Start inschrijving appartementen november 2019

Op onze projectwebsite www.demessina.nl houden wij de laatste ontwikkelingen bij en om de zes weken wordt een nieuw werkschema (6-weken planning) geüpload. Voor specifieke vragen omtrent het project kunt u een e-mail sturen naar demessina@caransa.nl.

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.