Eerste bezichtigingen in De Messina

Op 6 en 11 maart 2020 hebben de eerste bezichtigingen plaatsgevonden in het appartementencomplex De Messina te Amstelveen. Geïnteresseerde huurders kregen de mogelijkheid om een modelwoning (compleet afgewerkt) te bezichtigen, alvorens zij zich definitief zouden inschrijven voor een huurappartement.

In de afwerking van de appartementen zijn voornamelijk lichte tinten gebruikt. De witte plafonds en witte wanden zorgen voor een gevoel van ruimte en de eiken parketvloeren in visgraatpatroon geven een luxe uitstraling.

Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en dimbare inbouwspots. De keukens zijn ingericht met donkere houten kastjes en een licht grijs keramisch werkblad. Ook beschikken zij over de benodigde inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een combimagnetron en een inductiekookplaat. Verder beschikken alle appartementen over een eigen buitenruimte.

De 24 drie- en vierkamerappartementen variëren in grootte van ca. 80 tot 106 m². De huurprijzen starten vanaf € 1.800,00 inclusief parkeerplaats en berging, exclusief servicekosten en elektra. De appartementen worden op 1 mei 2020 opgeleverd voor de verhuur.

Heeft u interesse in een van de huurappartementen en wenst u een bezichtiging in te plannen? Neem dan contact op met Tel Makelaars via info@telmakelaars.nl. Voor meer informatie over de appartementen kunt u de verhuurbrochure raadplegen.