Eind april stort keldervloer Heineken Hoek!

Op 16 maart jl. is de 40 meter hoge torenkraan van de Heineken Hoek opgebouwd. Het terrein werd van tevoren met een 3D-scan inzichtelijk gemaakt. Met een marge van een paar centimeter, over en onder de bovenleidingen van de trams door, is de torenkraan uiteindelijk op zijn plek terechtgekomen. In samenwerking met onder andere de Gemeente Amsterdam, politie, GVB en onze verkeersregelaars, is alles in goede banen geleid. We kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Uitgevoerde werkzaamheden:
– torenkraan is opgebouwd
– de installaties, die onder de keldervloer komen, zijn voorbereid
– de vuilwaterputten zijn afgestort

Ruwbouwfase
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ruwbouw. De leidingsleuven, liftputten en keldervloer worden begin week 17, de week van 25 april, afgestort. Ook tijdens deze werkzaamheden doen wij ons uiterste best om de hinder hiervan tot een minimum te beperken. Grote voertuigen laden en lossen bijvoorbeeld zo veel mogelijk binnen de bouwhekken.

De nieuwe Heineken Hoek zal na de zomer van 2023 zijn deuren openen voor haar gasten. In de kelder, op de begane grond en 1e verdieping wordt horeca gevestigd; op de bovengelegen verdiepingen wordt een 4-sterren hotel gerealiseerd.

Vanuit de aannemer J.P. van Eesteren zal periodiek een informatiebrief worden verspreid waarin de voortgang, planning en andere relevante activiteiten worden vermeld. De aannemer verspreidt de brief in de omgeving van de Heineken Hoek, deze brief zullen wij tevens op onze projectwebsite plaatsen. De vierde nieuwsbrief kunt u hier raadplegen: Informatiebrief #4 Heinekenhoek.

Voor meer informatie over het project kun u onze projectwebsite www.herontwikkelingheinekenhoek.nl raadplegen.
Vragen omtrent het project kunt u stellen via prheinekenhoek@caransa.nl.

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.