Goed nieuws vanaf het Scheldeplein!

De werkzaamheden aan de negen unieke appartementen verlopen zeer voorspoedig. De appartementen zijn casco zo goed als klaar, de laatste binnenwanden worden gesloten en de vloerverwarming wordt aangelegd. De komende maand wordt gestart met de afwerking. De oplevering komt in sneltreinvaart dichterbij; deze staat vooralsnog gepland op 1 december aanstaande.

Unieke appartementen, bijzonder eigentijds ontwerp
In totaal worden er negen appartementen gerealiseerd, drie- en vierkamerappartementen van 90 m² tot maar liefst 150 m² met een zeer hoogwaardige afwerking. De interieurafwerking is mede van de hand van Studio Osiris Hertman en bevat vele aardse tinten, een houten vloer met hexagon patroon, inbouwspots van zwart met goud en zandkleurige afgewerkte wanden. Andere eyecatchers van het stijlvolle ontwerp en de comfortabele appartementen zijn de luxe, open leefkeuken in donkere kleuren, de keramische tegels met marmerlook in de badkamer en het vrijstaande ligbad in de slaapkamer.

Licht, ruimte en royale buitenruimtes
De hoge plafonds, glazen puien en lichtstraten geven de appartementen een lichte en ruime uitstraling en zorgen voor een gevoel van ruimte. Dit wordt versterkt door de royale, eigen buitenruimte op het zuiden. Een beschut terras onder een pergola of een ruim dakterras met een inklapbaar zonnescherm dat het complete terras beslaat.

Meer informatie
De appartementen worden zoals het er nu naar uitziet 1 december 2022 opgeleverd. Meer informatie over de makelaar, huurprijzen, e.d. worden begin oktober bekendgemaakt. Wil je op de hoogte worden gehouden van het project? Schrijf je dan nu in via de projectwebsite www.scheldeplein.amsterdam. Vragen omtrent het project kunnen gesteld worden via prscheldeplein@caransa.nl.

Vanuit de aannemer Kondor Wessels Amsterdam wordt periodiek een informatiebrief verspreid waarin de voortgang, planning en andere relevante activiteiten worden vermeld. De aannemer verspreidt de brief in de omgeving van het Scheldeplein, deze brief zullen wij ook op onze projectwebsite plaatsen.