Heineken Hoek, op weg naar de opening!

Ondanks enige vertraging komt de nieuwe Heineken Hoek dichterbij. Zo zijn de prefab betonwanden op de eerste verdieping geplaatst en is de vloer van de tweede verdieping gestort. De komende periode gaan we door met het storten van vloeren, verdieping voor verdieping, zodat in juni/juli 2023 alle vloeren zijn gestort en het gebouw betoncasco-gereed is. Uiteraard is het storten van de vloeren niet het enige waaraan wordt gewerkt. In het gebouw worden alle kanalen en leidingen voor het sanitair aangelegd en er wordt hard gewerkt aan het aanleggen van alle elektronische installaties in de vloeren en wanden.

 De gevel
Recentelijk is het eerste gedeelte van de steiger neergezet, de komende weken zal deze met de verdiepingen mee verder omhoog worden getrokken. Achter deze steiger wordt gewerkt aan het nieuwe gezicht van de Heineken Hoek. Het opbouwen van de constructie van de betonnen gevel is in volle gang, de isolatie wordt aangebracht en de stelkozijnen geplaatst. Octatube, specialist in bijzondere gevels, is gestart met het bouwen van de constructie waaraan de nieuwe, glazen gevel wordt opgehangen.

 Op weg naar de opening
In het nieuwe  gebouw worden een viersterrenhotel en horeca gevestigd. Direct na de zomer wordt gestart met de inbouw van de horeca en het hotel. De horeca wordt verdeeld over de kelder, begane grond en de eerste verdieping. De verdiepingen daarboven bieden ruimte aan een hoogwaardig viersterrenhotel. Door de combinatie van functies en uitgesproken architectuur levert de Heineken Hoek een positieve bijdrage aan de leefbaarheid en kwaliteit van het gebied. De verwachting is dat Heineken Hoek in het najaar van 2023 haar deuren zal openen.

 Meer informatie
Vanuit de aannemer J.P. van Eesteren zal regelmatig een informatiebrief worden verspreid over de voortgang, planning en andere relevante bouwactiviteiten. De aannemer verspreidt de brief in de omgeving van de Heineken Hoek en wij zullen deze brief ook op onze projectwebsite plaatsen. De laatste nieuwsbrief kunt u hier lezen: NL 304213 Informatiebrief #10 Heinekenhoek.

Voor meer informatie over het project kunt u terecht op onze projectwebsite www.herontwikkelingheinekenhoek.nl. Eventuele vragen rondom dit project kunt u stellen via prheinekenhoek@caransa.nl.