“”

 

“Sommige eigendommen hebben geen verandering nodig, die moet je koesteren”

Nieuwste Projecten

Zeven luxe appartementen in de Van Eeghenstraat

Op één van de mooiste plekjes van Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark, worden in twee panden in de Van Eeghenstraat zeven luxe appartementen gerealiseerd. De staat van de panden is zodanig slecht dat totale renovatie de beste en enige optie is. Het ontwerp is in handen van HEYLIGERS architects.

Lees meer

Transformatie kantoor naar 26 luxe appartementen Badhoevedorp

Het oude kantoorgebouw aan de Sloterweg 22 ondergaat binnenkort een complete metamorfose. Een gebouw dat ruimte gaat bieden aan maar liefst 26 luxe drie- en vierkamerappartementen. Het project is ontworpen door architectenbureau Piet Onderwater & Partners. Het interieurontwerp is in handen van HEYLIGERS architects.

Lees meer

The Bridge Amsterdam

Op het braakliggende perceel aan de Paasheuvelweg 22 (waar voorheen twee kantoorpanden stonden) wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuw gebouw – The Bridge – waarin een mix van wonen, werken en maatschappelijke functies wordt gevestigd. Het project is ontworpen door Dam & Partners Architecten. In totaal worden er 162 appartementen gerealiseerd en … Lees verder “The Bridge Amsterdam”

Lees meer

Nieuwbouw De Karel 2.0 in de Pijp

Aan de Karel du Jardinstraat 67, zijnde De Karel 2.0, is een nieuw appartementencomplex gerealiseerd. Het nieuwe gebouw bestaat uit vijf bouwlagen met een dubbel laags parkeerkelder. De begane grond is bestemd voor maatschappelijke functies, op de vier bovengelegen verdiepingen zijn 24 appartementen gecreëerd.

Lees meer
<
>