Hoogste punt De Messina is bereikt

Het hoogste punt van de bouw van het appartementencomplex De Messina is bereikt! Inmiddels is ook het metselwerk op de begane grond en op de eerste verdieping nagenoeg gereed en nog deze maand worden de eerste aluminium puien geplaatst. Vanaf nu zetten we volop in op het wind- en waterdicht maken van de gevel zodat er in februari 2020 kan worden gestart met de afbouw. De appartementen worden op 1 mei 2020 opgeleverd voor de verhuur.

Start verhuur
De planning is dat we iedereen die zich tot nu toe heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief van De Messina, in januari 2020 informeren over de definitieve ‘start verhuur’ en de inschrijfprocedure. Alle voorbereidingen hiervoor worden momenteel getroffen en Tel Makelaars staat in de startblokken om de verhuur te starten.

Compleet, comfortabel en duurzaam
De 24 drie- en vierkamerappartementen in De Messina variëren in grootte van 85 m2 tot 106 m² en hebben elk een eigen buitenruimte, een eigen parkeerplaats en een eigen berging in de kelder van het complex.

Alle appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd met visgraat parketvloeren en licht beige betegelde sanitaire ruimtes. De keukens worden voorzien van donker (noten)houten kasten met lichtgrijze keramische werkbladen. De keukens bevatten inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koel- vriescombinatie, een combimagnetron en een inductiekookplaat. Alle badkamers krijgen een vrijstaand ligbad met separate doucheruimte en een luxe badkamermeubel met dubbele wastafel.  

De Messina wordt volledig gasloos. Een warmte-koude opslaginstallatie (WKO) onder de grond verwarmt én koelt het complex door middel van bodemenergie. Elk appartement wordt voorzien van vloerverwarming en op het dak van het complex worden zonnepanelen geplaatst. De energie die wordt opgewekt via de zonnepanelen wordt gebruikt voor de centrale voorzieningen van het complex.

De huurprijzen van De Messina appartementen starten vanaf € 1.875,00 per maand inclusief parkeerplaats en exclusief servicekosten en elektra.

Op de projectwebsite www.demessina.nl houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen omtrent de bouw van De Messina. Mocht u desalniettemin nog vragen hebben over dit project dan kunt u deze per mail sturen naar demessina@caransa.nl. Wij doen er alles aan uw vraag steeds zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.