Appartementen De Messina in Amstelveen

Aan het Kostverlorenhof is een nieuw appartementencomplex gerealiseerd genaamd “De Messina”, ontworpen door architectenbureau Boparai Associates Architekten. Het complex bestaat uit vijf bouwlagen met parkeerkelder. de 24 twee- en driekamerappartementen variëren in grootte van 80 tot 106 m², met ieder een eigen buitenruimte.

Lees meer

Laboratorium- en kantoorruimte Paasheuvelweg te Amsterdam

Het pand gelegen aan de Paasheuvelweg 28 is, op de hoofdconstructie na, geheel gerenoveerd naar laboratorium- (ML1 en ML2) en kantoorruimten. De gedateerde gevel is vervangen door keramische tegels in combinatie met grote glasvlakken, welke nagenoeg de gehele verdiepingshoogte beslaan.

Lees meer

Datacenter Westpoort te Amsterdam

Op 8 juli 2021 hebben wij de ontwikkeling van datacenter Westpoort verkocht aan GGID. Het grootste en meest energie-efficiënte datacenter bestaat uit drie torens van elk 80 meter hoog met een totaaloppervlakte van circa 100.000 m2.

Lees meer

Datacenter AMS1 Sciencepark Amsterdam

Op woensdag 14 september 2016, bijna twee jaar na de start van de nieuwbouw, is de eerste data toren, met een hoogbouw van 72 meter, van Europa officieel geopend. De Amsterdam Data Tower is gerealiseerd op het Science Park te Amsterdam.

Lees meer

Appartementen complex “Cobra Kwartier” Amstelveen

In 2014 is Caransa Groep gestart met het transformeren van een voormalig kantoorgebouw gelegen aan het Kostverlorenhof 2 te Amstelveen tot een wooncomplex met 54 luxe huurappartementen. Het complex is in september 2015 aan de eerste bewoners opgeleverd. Het appartementencomplex bestaat uit negen verdiepingen met in totaal 54 appartementen, in grootte variërend van 51 tot 66 … Lees “Appartementen complex “Cobra Kwartier” Amstelveen” verder

Lees meer

Peugeot dealerbedrijf te Amsterdam

In samenwerking met Van Mossel Groep is er een nieuw Peugeot dealerbedrijf ontwikkeld op het perceel gelegen aan de Klokkenbergweg 29 te Amsterdam. Een uitstekende zichtlocatie op het bedrijventerrein Amstel III, langs de snelwegen A2 en A9. Het duurzaamheidsstreven BREEM-NL Excellent liep door het gehele ontwikkelingstraject: in de ontwerp-, sloop-, bouw-, opleverings- en gebruiksfase.

Lees meer

Audi Centrum te Amsterdam

In november 2012 vond de officiële opening van het nieuwe Audi Centrum Amsterdam aan de Klokkenbergweg 19 te Amsterdam Zuidoost plaats. Het nieuwe Audi Centrum is de grootste vestiging van West-Europa.

Lees meer

Fletcher Hotel te Amsterdam

Direct aan de A2, naast de Foodstrip in Zuidoost is in januari 2013 een nieuw landmark voor Amsterdam gerealiseerd; de 60 meter hoge Fletcher Hotel**** toren.

Lees meer