Realisatie zeven luxe appartementen in de Van Eeghenstraat

Sinds januari zijn wij begonnen met de realisatie van zeven luxe huurappartementen in de panden aan de Van Eeghenstraat 29b en 31, gelegen aan de rand van het Vondelpark. De staat van de panden is zodanig slecht dat totale renovatie de beste en enige optie is. Het ontwerp is in handen van Heyligers Design & Projects.

Zowel het exterieur als het interieur worden hersteld en waar nodig vernieuwd. Zo worden nieuwe daken, kozijnen en puien geplaatst, het metselwerk hersteld en de vloeren verstevigd. Aan de achterzijde worden de huidige balkons geheel vernieuwd. De zeven luxe appartementen variëren van circa 57 m² tot 127 m² en beschikken over een zonnige buitenruimte op het zuiden. De appartementen worden hoogwaardig afgewerkt met houten vloeren, verlichting, een luxe badkamer en-suite met ligbad en een royale keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.

De inpandige sloopwerkzaamheden zijn afgerond, momenteel is bouwkundig aannemer Selie bezig met de constructieve werkzaamheden aan de vloeren, daken en gevels.

Naar verwachting worden de appartementen in het 2e kwartaal van 2023 opgeleverd. De inschrijving voor de verhuur van de appartementen start eind 2022, tegen die tijd worden tevens de huurprijzen bekend gemaakt.

Meer informatie over het project kunt u raadplegen op onze website: www.caransa.nl. Specifieke vragen over het project kunnen gesteld worden via prvaneeghen@caransa.nl.

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.