Sloop van Paasheuvelweg 22A en B is begonnen!

En we zijn gestart! De sloop van de twee gebouwen aan de Paasheuvelweg 22A en B in Amsterdam is inmiddels in volle gang.

Sloopbedrijf Deegen is in het begin van dit jaar gestart met de sloop van de Paasheuvelweg 22 A. Als eerst is gestart met het verwijderen van alle installaties en het aanwezige inbouw pakket (de wanden, afwerkingen, verlaagde plafonds, ed.). Vorige week is gestart met de sloop van het casco (gevels, daken, vloeren, hoofdconstructie). Na de sloop van de Paasheuvelweg 22 A, wordt gestart met de sloop van 22 B.

Alle vrijkomende materialen worden gesorteerd en afgevoerd naar duurzame afzetkanalen voor hergebruik waar mogelijk. Indien hergebruik niet mogelijk is worden onze afvalstromen naar erkende verwerkers afgevoerd met recycling van grondstoffen als doel voor hergebruik bouw en civiele projecten.

De sloop van beide panden zal in totaal vijf maanden in beslag nemen. Als alles volgens planning verloopt, zal er juni 2021 gestart worden met de bouw van het nieuwe complex beginnend met het aanbrengen van de damwanden voor de realisatie de bouwkuip/ondergrondse parkeergarage.

Meer informatie over het project kunt u raadplegen via de volgende link: Nieuwbouw Paasheuvelweg 22