Verbouwing De Karel in volle gang!

De transformatie van het oude stadsdeelkantoor Zuid naar 53 appartementen is in volle gang! Zowel het sloopwerk buiten als binnen is gereed. De renovatie van de gevel is bijna voltooid; de kunststof kozijnen zijn verwijderd, de oude voegen zijn uitgeslepen, de stenen waar nodig vervangen en tot slot is de gevel geïmpregneerd. Momenteel wordt de gevel opnieuw gevoegd en gereinigd met als resultaat dat de gevel wordt teruggebracht in de authentieke staat. Op de 4e verdieping is het dak vervangen zodat deze voldoende gewicht kan dragen voor de toekomstige daktuin voor de bewoners. Op de 1e en 2e verdieping is gestart met het uitzetten van de wanden.

Het project in een notendop:
– 53 twee- en driekamerappartementen (middensegment huur)
– variërend in grootte van 42 tot 70 m²
– ieder appartement een eigen balkon, terras of Frans balkon
– gezamenlijke daktuin
– huurprijzen vanaf € 900,00 exclusief servicekosten, berging en parkeerplaats (prijs onder voorbehoud)
– oplevering appartementen mei 2019

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de verhuur van de appartementen. Vanaf januari 2019 gaat de inschrijving officieel van start.

Op onze projectwebsite www.dekarel.amsterdam houden wij de laatste ontwikkelingen bij; om de zes weken wordt een nieuw werkschema geüpload. Volg je ons al op instagram: @dekarelamsterdam? Hierop plaatsen wij regelmatig updates over de verbouwing!

Voor eventuele vragen over De Karel kun je ons mailen via dekarel@caransa.nl.