Verhuur appartementen Scheldeplein vanaf vandaag van start!

Het is eindelijk zover, vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor het huren van één van de negen luxe appartementen op het Scheldeplein 1.

De unieke drie- en vierkamer appartementen variëren in groottes van 100 tot 150 m². Ieder appartement beschikt over een eigen royale buitenruimte op het zuiden.

De gehele herontwikkeling van de gevel en de appartementen is ontworpen door Dok Architecten.
Het interieur van de appartementen is in samenwerking met Osiris Hertman Studio zorgvuldig ontworpen. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking met veel aardse tinten, eikenhouten vloeren in hexagon patroon en de messing taatsdeuren. Het gehele appartement is voorzien van Modular in- en opbouwspots in de kleuren zwart en goud. De luxe donkere leefkeuken met kookeiland is uitgerust met Miele-inbouwapparatuur.

Ieder appartement beschikt over twee badkamers en-suite, met een inloopdouche, een badkamermeubel en een toilet.

De appartementen zijn volledig gasloos en voldoen aan energielabel A.

Alle houten vloeren zijn gelegd en de laatste keukens worden geplaatst. Momenteel is de schilder druk bezig met het afwerken van de wanden en plafonds, het deurbeslag wordt aangebracht, het sanitair geplaatst en de elektricien is bezig met het aanbrengen van de verlichting.
Kortom, iedereen is druk bezig om de appartementen tot een mooi eindresultaat te maken!

De appartementen kunnen vanaf de eerste week van januari 2023 worden opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

De appartementen worden verhuurd door Von Poll Real Estate. Heb je interesse in wonen op het Scheldeplein? Schrijf je dan nu in!
Nieuwbouwproject te huur: Scheldeplein [funda]