Verhuur De Karel 2.0 vanaf 1 april van start!

Morgen is het eindelijk zover; vanaf 1 april 2021 start van de verhuur van de 24 appartementen (middensegment) in De Karel 2.0!

Aan de Karel du Jardinstraat 67 worden momenteel 24 tweekamer-appartementen gerealiseerd van circa 48 m². De appartementen zijn opgebouwd als zogenaamde “maisonnettes” (verdeeld over twee verdiepingen), waarbij de slaapkamer altijd is gepositioneerd aan de achtergevelzijde en de woonkamer/ keuken aan de voorgevelzijde. De appartementen worden compleet afgewerkt met pvc vloer, keuken met inbouwapparatuur, badkamer, apart toilet en verlichting. Het complex is geheel gasloos, de appartementen worden verwarmd middels vloerverwarming. Naast dat elk appartement beschikt over een eigen buitenruimte, krijgen de huurders tevens toegang tot de daktuin van het naastgelegen pand (De Karel fase 1), die een prachtig uitzicht biedt over Amsterdam.

De dakverdieping van de Karel 2.0 is gestort, het gebouw wordt nu wind- en waterdicht gemaakt waarna gestart kan worden met het inbouwpakket. De sleuteloverdracht naar de huurders vindt plaats vanaf 1 november 2021.

Vanaf morgen kun je je via www.hurenindekarel.amsterdam online inschrijven voor een appartement. Inschrijving vindt plaats op basis van de gegevens die op de website ter beschikking worden gesteld. Inschrijven kan tot 1 mei 2021, afhankelijk van het totaal aantal inschrijvingen.

De verhuur wordt verzorgd door Tel Vastgoedmanagement. Vragen omtrent de verhuur dienen aan hen gesteld te worden via verhuur@telvgm.nl.

Algemene informatie over het project kun je raadplegen via de projectwebsite www.dekarel.amsterdam. De Karel 2.0 kun je tevens volgen op Instagram via DeKarelAmsterdam of op Facebook via DeKarelAmsterdam. Specifieke vragen over het projecten kunnen gesteld worden via dekarel@caransa.nl.