Verhuur De Messina start op 20 januari

Het is zover: op maandag 20 januari 2020 om 9.00 uur start de verhuur van de 24 drie- en vierkamerappartementen in De Messina. Het makelaarskantoor dat de verhuur van De Messina verzorgt is Tel Makelaars.
 
Inschrijfprocedure
U kunt zich vanaf maandag 20 januari om 09.00 uur inschrijven door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar info@telmakelaars.nl, waarin u uw interesse kenbaar maakt voor de huur van een appartement in De Messina. Tel Makelaars neemt naar aanleiding van uw aanmelding contact met u op over de verdere inschrijfprocedure. De appartementen worden vanaf maandag tevens op Funda aangeboden.
 
Begin maart 2020 wordt voor de geselecteerde huurders een modelappartement ter beschikking gesteld voor een bezichtiging. Dit geeft een goede indruk van de appartementen voordat het huurcontract definitief wordt getekend. De appartementen worden op 1 mei 2020 opgeleverd voor de verhuur.

De Messina in een notendop
De 24 drie- en vierkamerappartementen in De Messina variëren in grootte van 80 m² tot 106 m² en hebben elk een eigen riante buitenruimte, een eigen parkeerplaats en een eigen berging in de kelder van het complex.
 
Daarnaast worden alle appartementen volledig afgewerkt opgeleverd met visgraat parketvloeren, inbouwspots, wit geschilderde wanden en gespoten plafonds. De keukens zijn voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een koel- en vriescombinatie, een combimagnetron en een inductiekookplaat. Alle badkamers zijn betegeld en krijgen een vrijstaand ligbad met separate doucheruimte en een luxe badkamermeubel met dubbele wastafel.
 
De 24 appartementen zijn onderverdeeld in vier types, variërend in positie in het gebouw en indeling. De huurprijzen starten vanaf €1.800,00 inclusief parkeerplaats en berging, exclusief servicekosten en elektra. Voor meer informatie kunt u de verhuurbrochure raadplegen.

Contact
Vragen omtrent de verhuur worden uitsluitend door Tel Makelaars behandeld. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@telmakelaars.nl.

Voor algemene informatie over het project kunt u terecht op de projectwebsite www.demessina.nl of u kunt uw vragen stellen via demessina@caransa.nl.
 
Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.