Voortgang verbouwing “De Karel”

De renovatie van de voorgevel (Zuid) is nagenoeg gereed. Het metselwerk is hersteld, bijna alle nieuwe stalen kozijnen zijn geplaatst en in februari worden de Franse balkons aangebracht. De helft van de steiger is verwijderd waardoor de opgeknapte gevel deels zichtbaar is. In de achtergevel (Noord) zijn de bestaande gevelopeningen vergroot ten behoeve van de puien welke toegang bieden tot de buitenruimtes. In oktober is de afbouw van de appartementen op de vierde verdieping gestart, waarna er per verdieping naar beneden wordt gewerkt.
De appartementen krijgen een luxe en lichte uitstraling door de combinatie van de ruime plafondhoogte van circa 2,9 meter en de grote raampartijen. Daarnaast worden de appartementen nagenoeg compleet opgeleverd met sanitair, luxe keuken, parketvloer en gesauste wanden. De interieurafwerking is samengesteld door Piet Boon.
Alle appartementen worden volgens planning eind mei 2019 opgeleverd. De inschrijvingen voor de verhuur zullen, in plaats van de eerder genoemde start van januari, in maart aanvangen. Zodra verdere informatie omtrent de inschrijfprocedure bekend is, zullen wij je hiervan op de hoogte brengen middels een nieuwsbrief.

Appartementencomplex “De Karel”:
– 53 twee- en driekamerappartementen (middensegment huur)
– Verschillende indelingstypes variërend in grootte van 42 tot 65 m²
– Ieder appartement een eigen balkon, terras of Frans balkon
– Gezamenlijke daktuin
– Huurprijzen circa € 970,00 per maand exclusief servicekosten, berging en parkeerplaats (prijzen onder voorbehoud)
– Start inschrijving huur maart 2019
– Oplevering appartementen mei 2019

Inschrijving op de nieuwsbrief geeft geen enkele garantie voor een toewijzing op een appartement. Echter stellen wij de mensen die zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief wel als eerste op de hoogte van de start verhuur. De toewijzing voor de appartementen wordt bepaald door de makelaar. Een voorkeurswens voor een bepaald type appartement is bij de inschrijving niet mogelijk.
Op onze projectwebsite dekarel.amsterdam houden wij de laatste ontwikkelingen bij en om de zes weken wordt een nieuw werkschema geüpload. Volg je ons al op instagram @dekarelamsterdam en/of op facebook? Hierop plaatsen wij regelmatig updates over de verbouwing!

Voor eventuele vragen over De Karel kun je ons mailen via dekarel@caransa.nl.

Aan de inhoud van dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

4e verdieping

4e verdieping

3e verdieping