De bouw van The Bridge loopt voorspoedig!

De eerste bouwkraan voor de woontoren is deze week geplaatst. De tweede kraanpoer wordt momenteel gestort, waarna de 2e bouwkraan, voor de kantoortoren, nog voor de bouwvak zal worden opgebouwd. In eerste instantie worden de bouwkranen op halve hoogte opgebouwd, uiteindelijk zullen de kranen ongeveer 60 en 80 meter hoog worden. Naast de opbouw van de kranen lopen de werkzaamheden in de bouwkuip door; de laatste poeren worden gewapend, bekist en gestort. Deze week is ook gestart met het rondom opvullen van de bouwput met zand.

Eind juli wordt de bouw voor 3 weken stilgelegd in verband met de bouwvak vakantie, waarna in september wordt gestart met het storten van de keldervloer.

The Bridge bestaat na oplevering uit twee torens; een woontoren en een kantoortoren met daaronder een volledig verdiepte parkeerkelder. De ontwikkeling biedt straks ruimte aan 162 huurappartementen en circa 9.600 m² kantoorruimte. Daarnaast worden er maatschappelijke openbare voorzieningen, zoals horeca, een sportschool en een juicebar gevestigd in het gebouw. Volgens de planning en naar verwachting wordt The Bridge in het 4e kwartaal van 2025 opgeleverd.

Op onze projectwebsite www.thebridgeamsterdam.nl kun je meer informatie vinden over het project.