Opening Apollo Hotel en The Harbour Club in Vinkeveen

Op 19 april jl. heeft het nieuwe hotel “Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam” zijn eerste gasten mogen verwelkomen. Het hotel beschikt over 88 moderne kamers. In het gloednieuwe hotel heeft eveneens The Harbour Club zijn nieuwste vestiging geopend. The Harbour Club Vinkeveen biedt plaats aan 150 gasten binnen in het restaurant, 150 gasten buiten op het luxe terras en kan via land en water bereikt worden. Er is een aanlegsteiger voor boten en bezoekers om aan te meren.

Bij binnenkomst in het Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam valt je oog direct op het indrukwekkende schip die aan het plafond is bevestigd. Kenmerkend voor het interieur van het hotel zijn de houten latjes; van de front office desk tot aan de hotelkamers, gemaakt van in totaal 600 fruitkistjes. Rechts van de receptie loop je The Harbour Club binnen. De wijnkast is voorzien van een indrukwekkende muurschildering van Pablo Lucker. Het interieurdesign van The Harbour Club en Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam is uitgevoerd door Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder andere SNCKBR en Panache.

Naast het hotel opent Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam deze zomer een eventcenter met, net zoals vanuit het hotel, een prachtig uitzicht op de Vinkeveens Plassen. Het zal een multifunctionele zaal van 1200 m² met verschillende boardrooms die plenair geschakeld kunnen worden. In deze ruimte kunnen evenementen worden gehouden van 10 tot 1000 gasten.