Sloopwerkzaamheden Sloterweg 22 in volle gang!

Op dit moment zijn de sloopwerkzaamheden in volle gang, waarna alleen nog de betonnen hoofdconstructie overeind blijft. Wij zijn voornemens in het vierde kwartaal van 2022 te starten met de opbouw van het nieuwe woongebouw.

Nieuwe bestemming, nieuwe gevel, eigentijdse uitstraling
Het voormalige kantoorgebouw krijgt een compleet nieuwe bestemming. In het gebouw worden 26 luxe drie-en vierkamerappartementen gerealiseerd, die variëren van 70 m² tot 100 m² en die beschikken over een eigen, royale buitenruimte.

Het ontwerp is van de hand van het architectenbureau Piet Onderwater & Partners. Een belangrijk onderdeel van het ontwerp is de nieuwe gevel. Deze staat voor een verrassende combinatie van materialen en lichte en donkere tinten. Het antracietkleurige leisteen in de plint, de verticale delen van licht grenenhout op de bovengelegen verdiepingen, de betonnen balkons en de ranke grijze aluminium kozijnen vormen de basis van de nieuwe, eigentijdse uitstraling van het gebouw. Een mooie aanwinst voor de omgeving.

De volgende stappen
Wij zijn voornmens in het vierde kwartaal van 2022 te starten met de verbouwingswerkzaamheden. De totale bouwtijd neemt circa 16 maanden in beslag. Begin 2024 worden de 26 appartementen opgeleverd. Medio 2023 zal de verhuur van de appartementen starten. Informatie over de huurprijzen e.d. wordt tegen die tijd bekendgemaakt.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze stellen via prsloterweg@caransa.nl. Wenst u op de hoogte te worden gehouden van het project, dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief bij het project onder het kopje “Overige informatie”.