TANK huurt kantoorruimte aan het levendige Rembrandtplein

Op 1 december jl. is het huurcontract met TANK ingegaan, een internationale interieur -en designstudio, voor de ruim 480 m² kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping in het pand aan het Rembrandtplein 17 in Amsterdam. De kantoorruimte in bovengenoemd pand dat al 50 jaar in ons bezit is, en gekenmerkt wordt door haar statige uiterlijk met strakke en tijdloze uitstraling, wordt momenteel aangepast naar de wensen van de gebruiker.

Tijdens dit traject werd TANK geadviseerd door DRS Makelaars en CBRE bracht namens ons de transactie tot stand. Het Rembrandtplein voorziet in leuke cafés en restaurants en biedt tevens huisvestiging aan vooraanstaande bedrijven zoals Booking.com. Door de centrale ligging is het uitstekend bereikbaar.

TANK is een in Amsterdam gevestigd bureau voor architectuur, interieur, stedenbouw, product design en branding. Opgericht door Sanne Schenk, Tommy Kleerekoper en Menno Kooistra in 2014, benadert het bureau de gebouwde omgeving vanuit een multidisciplinaire aanpak gericht op de gebruiker. Recente projecten omvatten het meest duurzame hotel van Europa, QO, de wereldwijde uitrol van het Wok to Walk-merk, een bekroonde ledenclub in de A’DAM Toren, een octrooi voor een vernieuwende woningbouw typologie en de transformatie van Amsterdams historische waterzuivering silo’s alsook een nieuw masterplan voor de iconische pier van Scheveningen.

Kijk voor meer informatie op www.tank.nl.