De Karel gaat de hoogte in!

De nieuwbouw van De Karel (fase 2), gelegen aan de Karel du Jardinstraat 67 in Amsterdam, loopt voorspoedig! In de eerste week van het nieuwe jaar is de 2e verdiepingsvloer gestort. Volgende week worden de prefab trappen aangebracht welke de 1e met de 2e verdieping verbinden in de zogenaamde “maisonnette” woningen, waarbij elk appartement verdeeld is over twee verdiepingen. Komende maand worden de prefab balkons aangebracht en de wanden van de 2e verdieping opgebouwd zodat begin februari de 3e verdiepingsvloer kan worden gestort. Begin juni 2021 verwachten wij gereed te zijn met de ruwbouw waarna gestart kan worden met de gevel en de daken.

In het complex worden, verdeeld over vier verdiepingen, 24 tweekamerappartementen gerealiseerd met ieder een eigen buitenruimte. De appartementen worden compleet afgewerkt met houten vloer, keuken, sanitair en verlichting. Op de begane grond wordt een maatschappelijke functie gevestigd, de gebruiker hiervan is nog niet bekend.
Conform planning worden de appartementen november 2021 opgeleverd. De appartementen zijn bestemd voor middensegment huur. De verhuur zal starten in het 2e kwartaal van 2021. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit kenbaar maken via de nieuwsbrief en via onze projectwebsite.

Karel du Jardinstraat 67 Voorgevel

Volgende maand zullen wij opnieuw een update van de vordering van de bouw sturen middels de nieuwsbrief.

Algemene informatie over het project kunt u raadplegen op de projectwebsite www.dekarel.amsterdam. Het project kunt u tevens volgen op Instagram via DeKarelAmsterdam. Indien u specifieke vragen heeft over het project kunt u deze stellen via dekarel@caransa.nl.

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.