Start bouw The Bridge!

Vandaag is gestart met het aanbrengen van de damwanden van het nieuwe complex The Bridge (Paasheuvelweg 22 te Amsterdam)! Zodra alle damwanden zijn aangebracht, wordt de bouwput ontgraven ten behoeve van de parkeergarage, die ruimte biedt aan 107 parkeerplaatsen. Met een totale bouwtijd van 24 maanden wordt het complex medio 2023 (gefaseerd) opgeleverd.

Het complex bestaat uit twee torens van circa 40 en 60 meter hoog die op de begane grond met elkaar zijn verbonden. In de hoge toren en gedeeltelijk op de begane grond worden in totaal 162 twee- en driekamerappartementen gerealiseerd, waarvan 32 bestemd zijn voor sociale huur en 130 appartementen voor het middensegment. De tien verdiepingen tellende toren is bestemd voor kantoorruimtes (in totaal circa 9.600 m²). Op de begane grond en op de eerste verdieping worden maatschappelijke/ openbare functies gerealiseerd, waaronder een sportschool, horeca en een juicebar.

Meer informatie over het project The Bridge kunt u vinden op de website www.thebridgeamsterdam.nl. Specifieke vragen over het project kunt u stellen via prpaasheuvelweg22@caransa.nl.