The Bridge gaat in het nieuwe jaar de hoogte in!

Na twee weken kerstvakantie, is afgelopen maandag weer gestart met de bouw van The Bridge.

Eind 2023 zijn er grote stappen gemaakt: de begane grond vloer, de hellingbaan, de kolommen en de zes meter hoge dragende wanden van de begane grond zijn gestort. Ook de mezzanine (tussenvloer) van de woontoren is aangebracht. De contouren van de liftkernen van beide torens zijn zichtbaar. Inmiddels zijn ook de ondersteunende stempels in de kelder verwijderd.

Voor begin deze week stond ook de stort van de betonnen kolommen en elementen voor de woontoren op de planning, door de aanhoudende kou hebben wij dit een aantal dagen moeten uitstellen. De komende maanden herhalen de werkzaamheden zich, verdieping voor verdieping worden de torens opgebouwd. Naar verwachting is de gehele ruwbouw eind 2024 gereed en zijn beide gebouwen op hoogte.

The Bridge, ontworpen door Dam & Partners Architecten, bestaat straks uit twee (woon- en kantoor) torens van circa 40 en 60 meter hoog die op de begane grond met elkaar verbonden zijn. Het gebouw biedt straks ruimte aan 162 huurappartementen, maatschappelijke ruimtes en circa 9.600 m² aan hoogwaardige kantoorruimtes. Naar verwachting wordt The Bridge in het 4e kwartaal van 2025 opgeleverd.

Op onze projectwebsite www.thebridgeamsterdam.nl kun je meer informatie vinden over het project.