Realisatie automatisch parkeersysteem in de Karel 2.0

In de kelder van het appartementencomplex de Karel 2.0 zijn wij bezig met de realisatie van een automatisch parkeersysteem. Het parkeersysteem biedt plaats aan totaal 53 auto’s, waarvan 28 elektrische laadplaatsen. Door het gebruik van het automatische parkeersysteem, worden de twee verdiepingen van de kelder optimaal gebruikt. Het systeem werkt simpel! De bestuurder parkeert haar/zijn … Lees verder “Realisatie automatisch parkeersysteem in de Karel 2.0”

Lees meer

Zeven luxe appartementen in de Van Eeghenstraat

Op één van de mooiste plekjes van Amsterdam, aan de rand van het Vondelpark, worden in twee panden in de Van Eeghenstraat zeven luxe appartementen gerealiseerd. De staat van de panden is zodanig slecht dat totale renovatie de beste en enige optie is. Het ontwerp is in handen van HEYLIGERS architects.

Lees meer

The Bridge Amsterdam

Op het braakliggende perceel aan de Paasheuvelweg 22 (waar voorheen twee kantoorpanden stonden) wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuw gebouw – The Bridge – waarin een mix van wonen, werken en maatschappelijke functies wordt gevestigd. Het project is ontworpen door Dam & Partners Architecten. In totaal worden er 162 appartementen gerealiseerd en … Lees verder “The Bridge Amsterdam”

Lees meer
Amsterdams familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring in de ontwikkeling van onroerend goed.

Caransa Groep is een Amsterdams familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring in de ontwikkeling van onroerend goed. Wij houden ons bezig met de aankoop, (her)ontwikkeling en verhuur van een breed scala aan projecten: van huurwoningen tot hotels en van bedrijfspanden tot horeca.

Maar of het nu om een hightech datacenter gaat, of om de Heineken Hoek op het Leidseplein: vernieuwing die er toe doet’ is altijd ons uitgangspunt. Want alleen op die manier kunnen onze gebouwen op een waardevolle en duurzame manier bijdragen aan hun omgeving en aan de mensen die er gebruik van maken…

Lees meer