Nieuwbouw Archimedesweg 15, Leiden Bio Science Park

Sinds 2007 zijn wij eigenaar van het object gelegen op de locatie Archimedesweg 15, gelegen in het gebied Leiden Bio Science Park. Wij zijn voornemens de huidige bebouwing te slopen en een nieuw gebouw te realiseren. Het nieuwe gebouw, waarin kantoren, laboratoria en horeca zal worden gevestigd, is ontworpen door Dam & Partners Architecten.

Lees meer

The Bridge Amsterdam

Op het braakliggende perceel aan de Paasheuvelweg 22 (waar voorheen twee kantoorpanden stonden) wordt binnenkort gestart met de bouw van een nieuw gebouw – The Bridge – waarin een mix van wonen, werken en maatschappelijke functies wordt gevestigd. Het project is ontworpen door Dam & Partners Architecten. In totaal worden er 162 appartementen gerealiseerd en … Lees “The Bridge Amsterdam” verder

Lees meer

Nieuwbouw De Karel 2.0 in de Pijp

Naast het getransformeerde pand van De Karel worden momenteel 24 nieuwe appartementen gerealiseerd, zijnde fase 2 (Karel du Jardinstraat 67 te Amsterdam). Het nieuwe pand is opgebouwd uit vijf bouwlagen met een dubbel laags parkeerkelder. In de plint van het pand worden maatschappelijke functies gerealiseerd.

Lees meer